Vlindermama Creatief Mandala

Als je een of meer miskramen hebt gehad, een abortus hebt gehad of zwangerschap(pen) hebt moeten afbreken of een kind of kinderen hebt verloren in de zwangerschap, tijdens de bevalling of in de jaren erna dan zijn dat heel heftige ervaringen die je leven op z’n kop zetten. Of je bent oma van een of meer verloren kinderen. Het kan recent gebeurd zijn maar ook langer geleden. Om creatief aandacht aan het verdriet en gemis te kunnen geven bied ik een workshop 

Vlindermama Creatief Mandala, familieopstelling in de mandala

aan waarin je een mandala maakt met als thema jij, jouw kind of kinderen, je gezin en je familie.

Deze workshop in samenwerking met Willemien Geurts gaat over het creatief ontdekken welke plek dit kind of kinderen in je leven, je gezin en je familie heeft. Willemien is een ervaren mandala trainer. In de mandala, die je gaat tekenen en inkleuren, helpt ze je om inzicht te krijgen in de verschillende relaties met betrekking tot je kind of kinderen.

We zorgen samen voor een veilige bedding waarin je je ervaringen en verdriet mag en kunt delen. We werken met één deelnemer per workshop, dus je verhaal kan bij ons veilig verteld worden.

Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, Mandalart.nl.

De workshop geven we op woensdag 21 juli 2021 van 14:00 tot 16:00 uur op De Bongerd 60 in Oss. Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, drinken en lekkers is 49 euro.

Aanmelden kan per mail naar jeanette@vlindermama.nl of je gebruikt de gele knop hieronder.

We begroeten je graag. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette