Vlindermama Creatief Mandala

Als je ooit een miskraam hebt gehad, een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloor of je bent de oma van zo’n kind of kinderen dan is dat een heel heftige ervaring die je leven op z’n kop zet. In deze tijd maar zeker ook jaren geleden toen er heel weinig aandacht en ruimte was voor deze verliezen.

Om nu wel aandacht aan het verdriet en gemis te kunnen geven bied ik een workshop

Vlindermama Creatief Mandala

aan waarin je een mandala maakt met als thema jij, jouw (klein)kind(eren), je gezin en je familie.

Deze workshop in samenwerking met Willemien Geurts gaat over het creatief ontdekken welke plek dit kind of deze kinderen in je leven/gezin/familie heeft. Willemien is een ervaren mandala trainer. In de mandala, die je gaat tekenen en inkleuren, helpt ze je om inzicht te krijgen in de verschillende relaties met betrekking tot je (klein)kind(eren).

We zorgen samen voor een veilige bedding waarin je je ervaringen en verdriet mag en kunt delen. Daarom kiezen we voor een klein aantal van maximaal 5 moeders en/of oma’s.

Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, Mandalart.nl.

De workshop wordt gegeven op vrijdag 11 september 2020 om 14:00 uur op De Bongerd 60 in Oss. Uiterlijk om 16:30 uur sluiten we af. Inloop is vanaf 13:30.

In verband met de corona-maatregelen kiezen we voor maximaal 5 deelnemers op 1,5 meter.

Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, drinken en lekkers is 25 euro. Kijk hier wat ik ga het helemaal anders doen.

Aanmelden kan per mail naar jeanette@vlindermama.nl. Daarna ontvang je een bevestiging en meer informatie.

We begroeten je graag op 11 september. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette