Vlindermama Creatief Moodboard

Op vrijdagochtend 2 oktober organiseer ik weer een workshop voor moeders die ooit een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloren en oma’s van deze kinderen. Het is heel waardevol om op een creatieve manier tijd en aandacht aan het verlies en verdriet te geven. We gaan in deze workshop

Vlindermama Creatief Moodboard

knippen en plakken. Er zijn tijdschriften, plaksel, papier en versiersels aanwezig. Neem gerust zelf één of meer foto’s of andere aandenkens van of over je kind of kinderen mee om in het moodboard te verwerken. Misschien heb je een symbool voor het kind of de kinderen, bijvoorbeeld een vlinder, een ander dier of een ster. Dat kun je ook prachtig in een moodboard verwerken. Zo maak je echt een liefdevol persoonlijk eerbetoon over je (klein)kind(eren).

De workshop vindt plaats op vrijdagochtend 2 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur op De Bongerd 60 in Oss.

Je bijdrage voor deze bijzondere ochtend is minimaal 25 euro, inclusief de verdere benodigdheden en koffie, thee en lekkers. Kijk hier want ik doe het iets anders!

Aanmelden doe je door een mail naar jeanette@vlindermama.nl te sturen.

Je bent van harte welkom op deze moeder/oma-ochtend. Ik zie je graag! Tot dan!

Lieve groet van Jeanette
Vlindermama.nl.

Het voorbeeld op de foto is een creatie die ik zelf gemaakt heb voor mijn doodgeboren broer, het oudste kind van mijn ouders. Hij kwam in 1947 als voldragen baby dood ter wereld. Mijn moeder was gek op bloemen, mijn jongste broer, mijn zus en ik ook. Vooral de dahlia staat voor mij voor vroeger, een “ouderwetse” bloem. Muziek, de vleugel waaruit vlinders komen en de bergkristal in het midden voor hem, het wonder. Op deze manier eer ik hem en geef ik vorm aan zijn plek in de familie.