Vlindermama Creatief Moodboard

Vlindermama De Bongerd 60, Oss

Op zaterdagmiddag 20 juni 2020 organiseer ik een samenkomst met vrouwen in mijn huis. En dan met vrouwen die een miskraam hebben gehad, een kindje tijdens of na de zwangerschap hebben verloren of in de jaren daarna of oma zijn van zo’n kindje*.

€25

Vlindermama Creatief Intuïtief tekenen

Vlindermama De Bongerd 60, Oss

Voor moeders die een miskraam hebben meegemaakt, een kindje tijdens of na de zwangerschap hebben verloren of in de jaren daarna of voor oma’s van deze kindjes organiseren Chantal Nicolasen en ik een nieuwe workshop intuitief tekenen.

€25

Vlindermama Creatief Impressie van de Ziel

Vlindermama De Bongerd 60, Oss

Als je een miskraam hebt gehad, een kindje verloren hebt in of na de zwangerschap of in de jaren erna of je bent de oma van zo’n kindje dan is dat een heel heftige ervaring die je leven op z’n kop zet. Of het nu recent gebeurd is of langer geleden, dat maakt niet uit.
Om aandacht te kunnen geven aan je (klein)kindje en je ervaring bied ik de workshop
Vlindermama Creatief: Impressie van de ziel
aan in samenwerking met Petra van der Tuin.

€25

Middag met Mieke

Vlindermama De Bongerd 60, Oss

Op zaterdag 6 juni komt Mieke Dengerink weer naar Oss voor een Middag met Mieke. Mieke kan boodschappen doorgeven en is een lieve en zachte vrouw. Dat past heel mooi bij onze kindjes. De middag is bedoeld voor moeders die ooit een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloren.

€25

Vlindermama Creatief Mandala

Vlindermama De Bongerd 60, Oss

Als je een miskraam hebt gehad of een kindje* verloren hebt in of na de zwangerschap dan is dat een heel heftige ervaring die je leven op z’n kop zet. Het kan recent gebeurd zijn maar ook langer geleden. Om aandacht aan het verdriet en gemis te kunnen geven bied ik een workshop
Vlindermama Creatief Mandala
aan waarin je een mandala maakt met als thema jij, jouw kindje, je gezin en je familie.

€25