Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Middag met Mieke

11 september 2021 van 10:00 12:00

Een paar jaar na het verlies van mijn dochter Fleurtje ben ik in contact gekomen met een man, die boodschappen kon doorgeven van overleden mensen. Ik wilde heel graag met mijn dochter in contact komen. Ze heeft alleen levend in mijn buik gezeten. En wat kan zij mij leren en vertellen? Het contact kwam en het heeft mij enorm gesteund. En omdat ik in mijn praktijk Vlindermama ook de moeders steun is het voor mij logisch dat ik deze mogelijkheid nu ook aanbied aan jullie.

Regelmatig komt Mieke Dengerink naar Oss voor deze keer een Morgen met Mieke. Mieke kan boodschappen doorgeven en is een lieve en zachte vrouw. Dat past heel mooi bij onze kindjes. De morgen is bedoeld voor moeders die ooit door een miskraam of abortus een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloren en oma’s van deze kindjes.

Spreekt dit je aan en gun je jezelf een steuntje in de rug dan ben je van harte welkom op de

Morgen met Mieke op zaterdag 11 september 2021 van 10:00 – 12:00 uur in Oss.

 

Dit zei Astrid na haar deelname: “De Middag met Mieke was bijzonder mooi en echt heel waardevol. Mieke neemt de tijd voor elke persoon. Door het kleine groepje ontstond echt een band tussen de mensen die middag, het lotgenoten contact voelde intens goed (voor mij.)”

En een andere moeder zei: “Wat was het fijn om (weer) bij Jeanette te zijn. Iemand met een luisterde oor, erkenning en herkenning. Vandaag was er ook een medium bij voor het contact met mijn overleden zoontje. Was was dit mooi en waardevol om te horen, ook ik maakte me zorgen over hoe het allemaal gegaan is en of die het wel fijn zou hebben. Ik kom zeker nog eens terug.”

Je bijdrage is 49 euro. Er is thee, koffie en lekkers.

Je kunt je hier aanmelden.

We hebben plaats en ruimte voor maximaal 5 deelnemers.

We begroeten je graag vanaf 9:45 uur uur (inloop).

Lieve groet van Mieke en Jeanette

Organisator

Jeanette de Kruijk
Telefoon:
0630863653
E-mail:
jeanette@vlindermama.nl
Site:
www.vlindermama.nl

Vlindermama

De Bongerd 60
Oss, 5345JV Nederland
0630863653
vlindermama.nl