Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Middag met Mieke

19 september van 14:00 - 16:30

€25

Een paar jaar na het verlies van mijn dochter Fleurtje ben ik in contact gekomen met een man, die boodschappen kon doorgeven van overleden mensen. Ik wilde heel graag met mijn dochter in contact komen. Ze heeft alleen levend in mijn buik gezeten. En wat kan zij mij leren en vertellen? Het contact kwam en het heeft mij enorm gesteund. En omdat ik in mijn praktijk Vlindermama ook de moeders steun is het voor mij logisch dat ik deze mogelijkheid nu ook aanbied aan jullie.

Op zaterdag 19 september komt Mieke Dengerink weer naar Oss voor een Middag met Mieke. Mieke kan boodschappen doorgeven en is een lieve en zachte vrouw. Dat past heel mooi bij onze kindjes. De middag is bedoeld voor moeders die ooit een kind of kinderen in de zwangerschap of in de jaren erna verloren en oma’s van deze kindjes.

Spreekt dit je aan en gun je jezelf een steuntje in de rug dan ben je van harte welkom op de

Middag met Mieke op zaterdag 19 se3ptember 2020 van 14:00 tot 16:30 uur in Oss.

Je kunt per mail aanmelden naar jeanette@vlindermama.nl. Je ontvangt dan meer informatie.

Dit zei Astrid na haar deelname: “De Middag met Mieke was bijzonder mooi en echt heel waardevol. Mieke neemt de tijd voor elke persoon. Door het kleine groepje ontstond echt een band tussen de mensen die middag, het lotgenoten contact voelde intens goed (voor mij.)”

Je bijdrage is 25 euro. Er is thee, koffie en lekkers. Kijk hier want ik ga het helemaal anders doen!

We kiezen voor een klein aantal personen zodat er ruim aandacht zal zijn voor iedereen. Dan kunnen we ook op 1,5 meter van elkaar deelnemen.

 

We begroeten je graag zaterdag 19 september vanaf 13:30 uur (inloop).

 

Lieve groet van Mieke en Jeanette

Locatie

Vlindermama
De Bongerd 60
Oss, 5345JV Nederland
Telefoon:
0630863653
Website:
vlindermama.nl

Organisator

Jeanette de Kruijk
Telefoon:
0630863653
E-mail:
jeanette@vlindermama.nl
Website:
www.vlindermama.nl