Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vlindermama Creatief Mandala

27 november van 10:00 - 12:00

€25

Met Willemien ging ik zitten om te ervaren wat de workshop Vlindermama Creatief Mandala me brengt. Ze neemt me mee in een fijne en rustgevende meditatie en daarna vraagt ze me wat er in me op kwam. Ik zag een hart en daarvoor een bloem. Ze vroeg naar de kleuren. Er lag al een velletje mooi dik papier klaar met een indeling voor een mandala. Ik heb getekend wat ik zag met een kleurpotlood. Er lagen heel veel kleurpotloden, gum en geo-driehoeken klaar. Elke keer weer kiezen, een kleur, hoe dik, wat kan ik nog meer. Willemien staat met raad en daad klaar en al doende ontstaat deze creatie. Het kleuren maakte me ook heerlijk rustig in mijn hoofd.

Ik ben heel blij met deze creatie omdat het verbeeldt dat Fleurtje (de bloem) in mijn hart is. Eromheen heb ik nog veel meer hartjes getekend, allemaal lieve mensen die ons omringen. Deze mandala heeft een ereplekje in mijn kamer.

Zou jij ook willen ervaren wat mandala tekenen met je doet als je ooit een miskraam hebt gehad, een kind of kinderen in de zwangerschap hebt verloren, rondom de bevalling of in de jaren erna? Of je bent oma van een overleden kind of kinderen?

Je bent van harte uitgenodigd om op deze manier vorm en aandacht te geven aan je verdriet en verlies. Het werkt helend om zo bezig te zijn en je verhaal te kunnen delen. Willemien helpt je met de mandala en ik ben een en al oor voor jou.

Je bijdrage voor deze bijzondere workshop is minimaal 25 euro.  Kijk hier want ik doe het iets anders!

Even een mail naar jeanette@vlindermama.nl en je bent van harte welkom!

We begroeten je graag op 27 november. Tot dan!

Liefs van Willemien en Jeanette

 

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€25
Site:
https://www.vlindermama.nl/vlindermama-creatief-mandala/

Locatie

Vlindermama
De Bongerd 60
Oss, 5345JV Nederland
Telefoon:
0630863653
Site:
vlindermama.nl

Organisator

Jeanette de Kruijk
Telefoon:
0630863653
E-mail:
jeanette@vlindermama.nl
Site:
www.vlindermama.nl